Back to All Events

Voice in the Cloud

  • Salons de Romree 31 Beiaardlaan Grimbergen, Vlaams Gewest, 1850 Belgium (map)

INTRODUCTIE

Volgens verschillende bronnen heeft de telecom aanbieder vandaag de dag definitief de macht over telefonie verloren. 
Telefonie is IP geworden en daarmee het domein van de IT-dienstverlener. Maar is dit wel juist en waarom breekt het bellen via de Cloud dan niet door? Immers een van de grote voordelen voor de bedrijven is het ontbreken van voor-investeringen door over te stappen op IP-telefonie, waarbij men tevens op zoek kan gaan naar één aanspreekpunt voor alle ICT-diensten. Toch kunnen zij hiervoor momenteel zelden bij hun vertrouwde leverancier terecht. Want er zijn immers nog veel IT'ers die geen telefonie aanbieden. 

Bellen via de Cloud is technisch gezien allang mogelijk, maar waar kan u terecht om uw telefooncentrale naar de Cloud over te zetten? 

En welke aanbieders zijn er momenteel in Belgie actief, en met welke diensten? 


Tijdens de Cloud Computing Conference komt u het allemaal te weten en geven we u een actuele statusupdate rond Voice in the Cloud.

Voor U als professional een niet te missen evenement. 
Tijdens de pauzes en na de presentaties heeft u de mogelijkheid om te netwerken en onze partners te bezoeken. 
Op deze standen maakt u kennis met de laatste producten & diensten. 
Bovendien gemakkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Doelgroep:
Dit congres wordt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van de Cloud of al gebruikers zijn van Cloud Computing, dit voor zowel management als technisch betrokkenen, eindgebruikers en beheerders.

Kom op 9 juni naar de Cloud Computing Conference & luister naar scherpe analyses en verrassende visies van de experts over de Cloud.

 

Later Event: November 26
Hoe (bedrijfs) zeker is de Cloud?