Back to All Events

Hoe (bedrijfs) zeker is de Cloud?

  • Diamant building Bd A. Reyers Ln 80 B-1030 Bruxelles-Brussel Belgium (map)

Cloud ontwikkelt zich als dé oplossing voor flexibeler, mobiel en beter samenwerken. Capex wordt opex, implementatie is zo goed als onmiddellijk, upgrades, uitbreidingen en back-ups gebeuren automatisch, uw ICT-manager zet daarom volop in op de Cloud.

Maar hoe bedrijfszeker is dat allemaal? Waarom uw strategische gegevens toevertrouwen aan derden? Hoe veilig is dat? Is er nog privacy en wie heeft juridisch nu of in de toekomst toegang tot deze gegevens? Heeft de Belgische of Europese wetgever nog vat op wereldwijde spelers zoals Google, Amazon of Facebook? Hoe kunt U vlot veranderen van Cloud provider of wat te doen indien hij verdwijnt, al of niet met uw gegevens? Is uw netwerk wel geschikt om al uw trafiek, spraak inbegrepen, kwaliteitsvol te verzorgen, zelfs wanneer het internet wegvalt?

In de 4e editie van de Cloud Computing Conference krijgt u antwoord op deze prangende vragen. Van specialisten en ervaringsdeskundigen in deze innovatieve en steeds sneller evoluerende technologie aangaande Cloud computing. 

Earlier Event: June 9
Voice in the Cloud